top of page
Поиск
  • Фото автораYuriy Yuriy

Об'єднання консультантів CMC - Ukraine виборює Міжнародне Визнання в Галузі Консалтингу!

Вітаємо об'єднання консультантів CMC - Ukraine та нашого керівника Юрія Тупікало ( сертифікованого члена CMC- Ukraine) із заслуженою міжнародною премією Constantinus у сфері консалтингу!

Це свідчення високого професіоналізму та вагомого внеску у розвиток консалтингової галузі.

Нехай ця нагорода буде джерелом ще більшого натхнення для досягнення великих висот в майбутньому.

Об'єднання консультантів CMC - Ukraine вразило світове співтовариство своєю винятковою експертизою та високим ступенем професіоналізму, здобувши престижну міжнародну премію Constantinus у сфері консалтингу.

Що робить цю нагороду особливою, це не лише визнання досягнень окремих консультантів, але і підтвердження відмінності у колективній діяльності об'єднання. Інноваційні стратегії, ретельний аналіз ринкових тенденцій та індивідуальний підхід до кожного клієнта стали ключовими факторами, які визначили перемогу CMC - Ukraine.

Ця нагорода - не просто триумф, але й зобов'язання тримати високі стандарти та продовжувати розвивати консалтингову галузь в Україні. Вітаємо об'єднання консультантів CMC - Ukraine з цією заслуженою нагородою та бажаємо нових здобутків на шляху до експертного розвитку консалтингового бізнесу.


Міжнародна премія Constantinus Award - це

найпрестижніша світова нагорода в галузі консалтингу запроваджена Міжнародною радою інститутів управлінського консультування . Премія вручається кращим консультантам та консалтинговим проєктам з метою підвищення досконалості консалтингових послуг у всьому світі.


Цьогоріч до Міжнародної премії Constantinus Award було представлено 25 зразкових інноваційних проєктів в галузі управлінського консалтингу та ІТ з усього світу.


Премія – висока оцінка роботи консультантів спільноти CMC-Ukraine від поважного міжнародного журі. Відмічені та визнані спільні інноваційні рішення та виняткові досягнення українських менеджмент консультантів в часи війни та глобальних викликів.


Альфред Харл (Alfred Harl), голова Constantinus International підкреслив важливість цієї міжнародної нагороди:


«Це яскраво ілюструє, наскільки чудові результати може дати міцна транскордонна співпраця між консалтинговими фірмами та клієнтами».


У розпал триваючих конфліктів в Україні та Ізраїлі пан Харл розглядає премію Constantinus, як каталізатор важливості міжнародного співробітництва:


«Особливо в епоху глобальної невизначеності, інноваційні можливості та здатність до вирішення проблем, продемонстровані в проєктах, відіграють вирішальну роль у зміцненні єдності між підприємствами і громадами, сприяючи стабільності та безпеці».


За оцінкою журі, володар медалі 2023 року – CMC-UKRAINE, є винятковим проєктом, який «…відіграв важливу роль у трансформації екстрених консультаційних служб через застосування підходу «уберизації», навіть під час конфлікту».


Щойно, у Хофбурзі, резиденції австрійських імператорів у Відні, відбулось урочисте вручення премії Constantinus International Award 2023 – керівнику проєкту CMC-UKRAINE.

Нагорода Constantinus International Award 2023 – цінна і значима відзнака нашої роботи.



116 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Важливі події для міжнародної співпраці

Подія пошуку партнерів між ЄС і Південним Середземномор’ям 🌍 Франкфурт, Німеччина | 11-13 червня 2024 року Ця подія відбувається в контексті ACHEMA 2024 Expo та буде зосереджена на 🎯: Зелені техноло

Релокація як вона є

🌟 Сьогодні, 3 квітня 2024 року, відбулася захоплююча зустріч керівників підприємств, що відзначилася не лише актуальністю обговорюваних питань, але й вагомим обміном досвідом! 🚀 Дивитися за посиланн

Головні події у світі кераміки 2024

2024-2025 Виставки кераміки 03.04.2024 AtyrauBuild 2024 Атирау, Центр Абая 18.04.2024 Foshan International Ceramic & Bathroom Fair 2024 Фошань/Шуньде, Guangdong Tanzhou International Convention and Ex

Пост: Blog2_Post
bottom of page