top of page
Поиск
  • Фото автораYuriy Yuriy

Кращі практики кластерів для МСП

Кращі практики кластерів для МСП

Хедлайнерами новин цього тижня є звіт Дніпровського кластеру поліграфії про бізнес-місію по 3-м країнам ЄС. Вінницький кластер приладобудування та автоматизації спільно з Запорізьким та Харківським кластерами ІАМ проводили робочі наради у Львові та Вінниці. Серед пріоритетних питань - як покращити рівень послуг для МСП, щоб посилити їх стійкість та конкурентоспроможність. Це ж питання обговорювалось на вебінарі УКА 30 травня, де агенція АСТАР представила результати впровадження методики SURE в Подільському кластері моди. Ці результати вражають - чимало швейних підприємств успішно диверсифікувались, створили нові робочі місця й покращили показники бізнесу.


Морський кластер України провів зібрання своїх учасників в Миколаєві, й тема кращих практик буде звучати на дні відкритих дверей АППАУ 31 травня.


Українські кластери стають основою економічної стійкості та розвитку в своїх регіонах - шукайте свій кластер й долучайтесь до співпраці в своєму регіоні чи галузі!

47 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Важливі події для міжнародної співпраці

Подія пошуку партнерів між ЄС і Південним Середземномор’ям 🌍 Франкфурт, Німеччина | 11-13 червня 2024 року Ця подія відбувається в контексті ACHEMA 2024 Expo та буде зосереджена на 🎯: Зелені техноло

Релокація як вона є

🌟 Сьогодні, 3 квітня 2024 року, відбулася захоплююча зустріч керівників підприємств, що відзначилася не лише актуальністю обговорюваних питань, але й вагомим обміном досвідом! 🚀 Дивитися за посиланн

Пост: Blog2_Post
bottom of page