top of page
Поиск
  • Фото автораYuriy Yuriy

"Кластерна співпраця в регіональному сталому розвитку" 5-7 червня.

Розумні міста та регіони - виробляємо Дорожню карту разом

Тема "Smart Cities / Smart Regions" активно розвивається в УКА в травні. Після успішної місії в Чеську республіку в квітні, минулого тижня наші експерти презентували позиції УКА на київському форумі Smart.Building. А цього тижня пройшла дискусія про відношення до сталого розвитку. Загальна думка експертів зводиться, що відношення держави до цілей сталого розвитку є радше декларативним й не зовсім відповідає потребам суспільства та економіки. Головна проблема – це відсутність пріоритетів та фокусу, й експерти УКА почали активні обміни на цю тему.

А фіналом серії заходів УКА по сталому розвитку стане Львівська міжнародна конференція "Кластерна співпраця в регіональному сталому розвитку" 5-7 червня. Участь в ній візьмуть більше 30 організацій з Польщі та Німеччини, й близько 100 українських організацій. З боку уряду, участь підтвердили представники Міністерства відновлення та Офісу євроінтеграції. Реєстрація продовжується.

УКА планує підвести всі підсумки в липні на спеціальному заході, де також будуть представлені відповідні Position paper та дорожня карта розвитку від УКА.

94 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Головні події у світі кераміки 2024

2024-2025 Виставки кераміки 03.04.2024 AtyrauBuild 2024 Атирау, Центр Абая 18.04.2024 Foshan International Ceramic & Bathroom Fair 2024 Фошань/Шуньде, Guangdong Tanzhou International Convention and Ex

Пост: Blog2_Post
bottom of page